Veiligheid

Veiligheid staat bij djoe centraal. Onze begeleiders hebben daarom een BHV (bedrijfshulpverlening) opleiding gevolgd. We zorgen dat de laboratoria veilig zijn en dat iedereen veilig werkt. Hieronder vind je de regels waarmee we zorgen dat djoe een veilige plek is voor iedereen.

Daarnaast kunt u in de onderstaande downloads ook de gedragscode vinden die onze medewerkers volgen in de omgang met de jongeren die deelnemen aan activiteiten van De Jonge Onderzoekers Eindhoven.

Om de veilige werkplek te borgen is de voorzitter van de stichting de vertrouwens persoon. Op dit moment is dat Carel-Jan van Driel (careljanvdriel2@gmail.com, +31 6 2903 6203).

Als je bij ons vrijwilliger wilt zijn dan houden we altijd een intake gesprek met je om te kijken welke afdelingen het beste bij je passen. Onder het kopje “werken bij” kan je meer vinden. Voorts vinden we het belangrijk dat je de gedragscode ondertekent en dat we een VOG van je krijgen. Tijdens de intake leggen we uit hoe dat aanvragen bij ons werkt.