Werken bij

Wil je begeleider worden bij djoe, en ben je gemotiveerd om leden van djoe in de leeftijd van 10 tot 18 te begeleiden bij technische projecten, dan ben je altijd welkom. We hebben een team van erg gemotiveerde begeleiders die een dagdeel per week aanwezig zijn om leden bij hun project te begeleiden.
De leden moeten het natuurlijk zelf doen, maar jij kan ze helpen bij het aanleren van vaardigheden, of het stellen van uitdagende vragen, of het richting geven als er weer eens een ingewikkelde project is gestart. Je hebt daarvoor enige didactische vaardigheden en basiskennis in één van de volgende vakken: Elektronica, Robotica, Mediatechniek, Biologie, Chemie, Natuurkunde, Werktuigbouwkunde, Informatica, 3D printing.

Wat voorop staat is dat je je enthousiasme over techniek kan overbrengen en dat je dat in een team van begeleiders doet. Op deze site vind je de vacaturebeschrijvingen die we hebben. Heb je interesse, laat het dan weten via een e-mail (info@djoe.nl), telefoontje of, nog beter, kom eens langs, dan krijg je meteen een indruk.